Саакашвілі піддав різкій критиці ГПУ за призначення Стоянова

Саакашвілі піддав різкій критиці ГПУ за призначення Стоянова

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі піддав різкій критиці керівництво Генеральної прокуратури України за створення вибухонебезпечної ситуації в Одесі внаслідок відновлення на посаді прокурора області Миколи Стоянова.

Свою позицію Саакашквілі оприлюднив у виступі на Інвестиційному форумі "Перспективи розвитку морських торговельних портів України", що відбувся в одеському готелі "Брістоль", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ні в які ворота не лізе нібито відновлення через суд колишнього прокурора Одеської області - одного із стовпів корупції в Одесі якогось Стоянова. Одесити, які тут сидять, знають, хто це такий. У новій Україні нема місця "стояновим"! Немає місця "кришуванню", рекету, вимаганням - ось таким особам на державній службі", - зазначив Саакашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, Генпрокурор Віктор Шокін у день голосування парламенту за його відставку звільнив Давіда Сакварелідзе з посади заступника Генпрокурора - прокурора Одеської області. А 29 березня наказом Генерального прокурора на виконання постанови Одеського окружного адміністративного суду Миколу Стоянова поновлено на посаді прокурора Одеської області, з якої його було звільнено в липні 2014 року.

Активісти "Правого сектору", "Самооборони Майдану", цивільного корпусу "Азов", ГО "Оберіг" пікетують будівлю прокуратури Одеської області на знак протесту проти призначення Стоянова, якого вважають корупціонером і прибічником режиму Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-