Сакварелідзе не дочекався повістки на завтрашній допит

Сакварелідзе не дочекався повістки на завтрашній допит

Укрінформ
Слідчий управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури Дмитро Сус не вручив колишньому заступнику генпрокурора Давиду Сакварелідзе о 12 годині повістку на допит, який має відбутися 1 квітня. 

Про це під час прес-конференції заявив Сакварелідзе та його адвокат Ксенія Проконова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сакварелідзе повідомив Сусу, що чекатиме його разом зі своїм адвокатом для отримання повістки про виклик на допит сьогодні о 12 годині, але слідчий не з'явився", - сказала Проконова.

Після цього вона зателефонувала слідчому, який повідомив, що з'явиться для вручення повістки у другій половині дня, "як тільки у нього буде час". У свою чергу, Сакварелідзе зауважив, що повістка на допит має вручатися за три дні до виклику. "Я розбираюся в таких справах, але  не створюватиму ніяких проблем", - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, ГПУ викликала на допит екс-заступника генпрокурора Давіда Сакварелідзе у справі про зникнення $2 млн, виділених на реформування прокуратури. За запитом народних депутатів відомство проводить розслідування обставин використання коштів, що були виділені американськими і європейськими партнерами на реформування органів прокуратури, але так і не надійшли на офіційні рахунки відомства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-