Коаліціада: Тимошенко наполягає, що умов не змінювала

Коаліціада: Тимошенко наполягає, що умов не змінювала

Укрінформ
Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко спростовує інформцію про нібито зміну її політичною силою вимог щодо входження до коаліції та наполягає, аби мінімум 10 першочергових законопроектів були ухвалені ще до офіційного оголошення про створення нової коаліції.

Про це вона заявила під час брифінгу у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вважаємо, що зараз мусять бути проголосовані приблизно 10 законопроектів. Це - пролонгація мораторію на продаж сільськогосподарської землі, пакет законопроектів, які створюють абсолютно нові умови господарювання для малого, середнього бізнесу і фермерських господарств, декілька законопроектів, які знімають податок на пенсії, і декілька законопроектів, які віддають природний газ українського видобутку громадянам, що, безумовно, призведе до зниження тарифів. От пакет, який ми з першого дня переговорів до сьогодення називаємо. Ми не змінювали вимог і не змінимо", - розповіла Тимошенко.

За її словами, зазначені законопроекти повинні бути проголосовані ще до створення нової коаліції.

Водночас вона наголосила, що поширена вчора у низці ЗМІ інформація про зміну "Батьківщиною" своїх вимог є "провокацією" й не відповідає дійсності.

"Провокація, яка вчора почалася проти "Батьківщини" по всіх ЗМІ й ініційована була нашими партнерами по коаліції, де заявляли, що ми різко змінили наші умови. Перевірте всі мої публічні виступи - ми останні тижні, коли формується нова коаліція, чітко публічно заявляли ці вимоги, і ми від них не відійшли", - зауважила Тимошенко.

Нардеп поінформувала, що переговори про створення нової коаліції досі тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-