Сюмар розказала про домовленості на зборах і демарш Тимошенко

Сюмар розказала про домовленості на зборах і демарш Тимошенко

Укрінформ
У ході зборів депутатів трьох фракцій - "Блоку Петра Порошенка", "Народного фронту" та "Батьківщини", які мають намір увійти до нової парламентської коаліції, домовилися створити робочу групу з напрацювання 20 ключових для всіх фракцій законопроектів.

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради розповіла заступник керівника НФ Вікторія Сюмар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Збори вже закінчилися. Ми нібито якось домовилися, принаймні двома фракціями ("Блок Петра Порошенка" та "Народний фронт" - ред.) за участі фракції "Батьківщина", навіть після того, як Юлія Тимошенко пішла, що ми все таки створюємо робочу групу, напрацьовуємо 20 принципових для всіх фракцій законопроектів, і що ми заявляємо про політичну волю створити коаліцію або оновити діючу коаліцію", - зазначила Сюмар.

Разом з тим, характеризуючи загальну атмосферу зборів потенційних учасників коаліції, Сюмар сказала, що це було "якось непевно, слабко і не демонструє, що є велика довіра між фракціями".

Разом з тим, вона підкреслила, що надалі розглядається можливість подальших перемовин щодо участі в майбутній коаліції не лише з "Батьківщиною", але також і з "Радикальною партією" та "Самопоміччю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-