Сакварелідзе не знає, чи погоджував Шокін його звільнення з Президентом

Сакварелідзе не знає, чи погоджував Шокін його звільнення з Президентом

Укрінформ
Колишній заступник генерального прокурора України Давід Сакварелідзе заявляє, що два дні тому спілкувався із Президентом Петром Порошенком про події в ГПУ, але не знає, чи узгоджувалося його сьогоднішнє звільнення з Главою держави.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я насправді не знаю, було погоджено з Президентом це звільнення чи не було. Мова не йде про повернення Давіда на посаду заступника генерального прокурора України. Я хочу просто, щоб змінилися правила", - сказав Сакварелідзе.

Він запевнив, що більш за все його турбує доля звільнених 17 працівників, які займалися так званою справою "діамантових прокурорів", оскільки вони досі перебувають у "підвішеному стані".

Колишній заступник генерального прокурора зазначив, що два дні тому спілкувався із Порошенком. Глава держави запитував, чи не збирається Сакварелідзе у відставку через акцію, яка відбувалася у п’ятницю. "Я сказав, що сам не збираюся, оскільки мій обов’язок перед Україною боротися до останнього за зміни. Але після цього був наказ про звільнення", - додав Сакварелізде.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у вівторок, 29 березня, генпрокурор Віктор Шокін звільнив свого заступника Давіда Сакварелідзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-