Порошенко: Саме Нацгвардією лякають наших ворогів

Порошенко: Саме Нацгвардією лякають наших ворогів

Фото
Укрінформ
Героїзм бійців Національної гвардії України належним чином оцінили не лише друзі, але й вороги, адже саме Нацгвардією лякає свою аудиторію ворожа пропаганда.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час перевірки забезпечення та вогневої майстерності підрозділів Національної гвардії у Навчальному центрі НГУ у селі Нові Петрівці Київської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Високий рівень довіри і поваги громадян до Національної гвардії – результат мужності і стійкості військовослужбовців. Ваш героїзм належним чином оцінили не лише друзі, але й вороги. Недаремно саме Нацгвардією лякає наших ворогів ворожа пропаганда», - сказав Порошенко.

Глава держави також зауважив, що керівництво держави високо цінує внесок воїнів-гвардійців у забезпечення національної безпеки. Так, за період проведення АТО 948 гвардійців отримали високі державні нагороди, ще двоє посмертно удостоєні звання Героя України - генерал-майор Сергій Кульчицький та лейтенант Богдан Завада. При цьому 180 бійців Нацгвардії віддали свої життя за незалежність України.

Він попросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих бійців Нацгвардії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-