У ГПУ спростували заяву Сакварелідзе про обшуки

У ГПУ спростували заяву Сакварелідзе про обшуки

Укрінформ
Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко спростував заяву Давіда Сакварелідзе про обшуки в  співробітників Генінспекції, яким повідомили про звільнення з посад.

Про це представник ГПУ повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"За наявною у мене інформацією, зараз ніякі обшуки ні в кого не проводяться. Хоча у нас досить запитань до окремих особистостей, які ще не перепризначені в Генінспекцію, і не те, що їх у Генінспекцію треба призначати, а Генінспекції треба займатися такими особами", - сказав Куценко.

Він додав: "Я не можу підтвердити, або спростувати, я ще раз скажу, про кримінальні провадження стосовно підлеглих Давіда мені не відомо, у нас багато слідчих і прокурорів, можливо, якесь провадження ведеться, але за наявною у мене інформацією, в даний час ніхто ніяких обшуків у них не планував проводити, це більше піар".

Нагадаємо, заступник генпрокурора - прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе заявив про обшуки у співробітників Генінспекції Генпрокуратури, яким повідомили про звільнення з посад.

Раніше Сакварелідзе повідомив, що в Генпрокуратурі продовжуються звільнення правоохоронців, які розслідували справу "діамантових прокурорів". У ГПУ ж переконані, що ці заяви є підготовкою до виборчої кампанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-