У Шокіна переконують: прокурорів звільнили, щоб дати іншу роботу

У Шокіна переконують: прокурорів звільнили, щоб дати іншу роботу

Укрінформ
Усім звільненим працівникам ліквідованих Управління з розслідування кримінальних проваджень стосовно працівників прокуратури та Відділу процесуального керівництва запропоновано вакантні посади в центральному апараті Генеральної прокуратури.

Про це на брифінгу повідомив прокурор ГПУ Владислав Куценко.

"Сьогодні Давид Сакварелідзе демонстрував документи, відповідно до яких відбуваються процедури, пов`язані із переведенням працівників з одного підрозділу в інший. Вони мають назву попередження про звільнення. Цей документ пов`язаний з тим, що управління, у якому працювали вказані особи, ліквідовано. У зв'язку з цим особи попереджаються, що звільняються. При цьому кожній особі запропоновано вакантні посади у центральному апараті Генпрокуратури, зокрема посади у Генеральній інспекції", - сказав він.

За словами Куценка, з ліквідованих раніше підрозділів до Генінспекції вже працевлаштовано багатьох підлеглих Сакварелідзе, зокрема із так званої молодої команди.

Нинішні ж заяви Сакварелідзе Куценко вважає способом привернути до себе увагу: "Це виключно популізм, намагання ввети людей в оману та привернути до себе увагу. Він професійно маніпулює, бо більша частина його кар`єри є політичною".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-