Сьогодні уряд затвердить порядок виплати компенсації військовим

Сьогодні уряд затвердить порядок виплати компенсації військовим

Укрінформ
Під головуванням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка сьогодні, 16 березня, відбудеться засідання Кабінету міністрів.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«16 березня під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка відбудеться засідання уряду. Початок заходу: 13:00», - йдеться у повідомленні.

У порядку денному  питання, пов'язані з призначенням стипендій для молодих майстрів народного мистецтва на 2016 рік, а також грантів для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2016 рік.  Урядовці також сьогодні мають розглянути та затвердити новий склад наглядової ради державного публічного акціонерного товариства „Національна акціонерна компанія „Украгролізінг”. У планах також затвердження Порядку проведення спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування планових та позапланових перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування. Ймовірно, члени Кабміну затвердять Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін посвідчень водія. 

У порядку денному - затвердження Порядку виплати військовослужбовцям Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, Державної спеціальної служби транспорту,  Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації і Управління державної охорони грошової компенсації вартості за неотримане речове майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-