Рівненська облрада обрала нового голову

Рівненська облрада обрала нового голову

Укрінформ
Депутати Рівненської обласної ради проголосували за відставку голови облради Володимира Ковальчука -  представника «Радикальної партії Олега Ляшка», який протримався на посаді менше чотирьох місяців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У результаті таємного голосування оголошено недовіру голові Рівненської обласної ради Володимиру Ковальчуку. З 46 присутніх депутатів підтримали його відставку 42 особи, четверо утрималися.

Після цього Валентин Крока вніс до порядку денного пропозицію обрати нового голову облради. Висунуто єдину кандидатуру Олександра Корнійчука. За це проголосували 44 депутати.

Під головуванням його першого заступника Миколи Драганчука депутати висловились за голосування про відставку чинного голови облради.

Натомість депутати Рівненської облради обрали нового голову, яким став депутат від БПП Олександр Корнійчук.

На сесії облради за запропоновану кандидатуру проголосували 44 депутати, утрималися - троє. Сам Корнійчук у голосуванні участі не брав, пояснюючи це «конфліктом інтересів».

Сьогоднішнє засідання облради, на яке зібралися 60 депутатів з 61, почалося з затримкою більш як на півгодини. Двадцять два депутати підписали заяву про висловлення недовіри голові облради  Ковальчуку. Ковальчук відмовлявся включати це питання до порядку денного, а потім оголосив про закриття сесії і з колегами з «Радикальної партії» залишив залу. 

Фото: 4vlada.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-