Абромавичус повернувся до Києва, щоб завершити справи – мінекономіки

Абромавичус повернувся до Києва, щоб завершити справи – мінекономіки

Укрінформ
У четвер, 10 березня, після тривалої відсутності до Києва повернувся міністр економіки Айварас Абромавичус, щоб завершити справи.

Про це повідомляє «Громадське радіо».

Як зазначив прес-секретар МЕРТ Олег Шиманський, Айварас Абромавичус з'явився, щоб завершити свої справи і чекає формального прийняття його відставки у ВР.

Шиманський уточнив, що позиція міністра не змінилася.

Нагадаємо, 3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус заявив про намір подати у відставку. Він звинуватив заступника лідера фракції БПП Ігоря Кононенка у спробі чинити тиск на міністерство.

Пасішник заперечував інформацію відносно «продавлювання» своєї кандидатури на посаду заступника глави МЕРТ. Водночас Абромавичус підтвердив достовірність листування з Пасішником.

Відзначається, що виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Пасішник не виконуватиме свої службові обов'язки під час розслідування заяв міністра економічного розвитку і торгівлі України Абромавичуса.

В ході виступу на 12-ій інвестиційній конференції, організованій інвестиційною компанією Dragon Capital, Абромавичус заявив, що не виключає своєї участі у складі нового уряду, якщо новим прем'єр-міністром стане Наталія Яресько.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-