Реформа Ради: Гройсман хоче розширення мандату Кокса

Реформа Ради: Гройсман хоче розширення мандату Кокса

Укрінформ
Верховна Рада України за сприяння європейської сторони повинна імплементувати усі 52 рекомендації щодо свого реформування з метою підвищення ефективності роботи.

Про це у рамках "Тижня України" у Європарламенті заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

"Я задоволений презентованим планом щодо наших спільних дій з реформи українського парламенту. Парламент має бути демократичною, сильною європейською інституцією – для того, щоб прийняти ефективні, якісні рішення. Все українське суспільство бачить, що парламент потребує трансформації і змін. План дій вже є", - сказав він.

Гройсман повідомив, що домовився із президентом Європарламенту Мартіном Шульцем про перехід до другого етапу, а саме – впровадження цього плану з реформування українського парламенту.

"Є 52 конкретні рекомендації. Я вважаю, що кожна з цих рекомендацій має під собою абсолютно професійне обгрунтування. Я особисто вважаю, що усі 52 рекомендації ми маємо виконати", - наголосив спікер.

Він висловив переконання у необхідності розширення і продовження мандату колишнього президента ЄП Пета Кокса, який є головою місії законодавчого органу ЄС із сприяння реформування ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-