Президент запевнив, що армія для нього – на першому плані

Президент запевнив, що армія для нього – на першому плані

Укрінформ
Збільшення виплат військовослужбовцям дозволить істотно наростити контрактну складову у формуванні Збройних Сил України, а це у свою чергу означає поступове підвищення професійності особового складу та мінімізацію мобілізаційного навантаження.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час церемонії випуску слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки Національного університету оборони ім. Івана Черняховського, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Збільшення виплат військовослужбовцям, на які, незважаючи на економічну кризу, держава знайшла ресурс цього року, дозволить нам істотно наростити контрактну складову у формуванні Збройних Сил України. Для армії це означає тверде і поступове підвищення професійності особового складу, а для суспільства - мінімізацію мобілізаційного навантаження, істотне зменшення кількості і потужності мобілізаційних хвиль", - сказав Порошенко.

Він вкотре підкреслив, що для Президента Збройні Сили були, є і будуть першим і головним пріоритетом у розбудові сильної держави.

"Нам ще багато необхідно зробити, щоб українське військо відповідало всім сучасним вимогам. І держава, безумовно, буде приділяти увагу всьому спектру питань, які стосуються всебічного забезпечення військ, у першу чергу, підвищення соціальних гарантій і бойового забезпечення", - запевнив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-