Голландська Transparency

Голландська Transparency "за" асоціацію Україна-ЄС

Укрінформ
Нідерландське відділення Transparency International Nederlands планує взяти участь у кампанії на підтримку Угоди про асоціацію Україна-ЄС перед референдумом, що має пройти у Голландії 6 квітня.

Про це йдеться у заяві, розміщеній на сайті організації.

"Transparency International Netherlands розглядає Угоду про асоціацію як інструмент боротьби з корупцією, тому планує активно долучитися до кампанії "Stem Voor Nederland" (кампанія, що проводиться у Нідерландах на користь угоди - ред.)", - йдеться у повідомленні.

У заяві наголошується, що угода дає можливість для здійснення соціальних перетворень та проведення важливих для України антикорупційних змін. "Голосування за угоду 6 квітня матиме позитивні наслідки для України, яка за складних умов намагається побудувати нове майбутнє як демократична країна", - зазначається у заяві.

Нагадаємо, 6 квітня у Нідерландах пройде консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Асоціацію вже ратифікували обидві палати парламенту Нідерландів. Однак згідно з законом, що набув чинності у країні 1 липня, практично будь-який проголосований парламентаріями документ може бути винесений на референдум, якщо буде зібрано 300 тис. підписів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-