Пасішника відсторонили на час розслідування заяв Абромавичуса

Пасішника відсторонили на час розслідування заяв Абромавичуса

Оновлено
Укрінформ
Виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Андрій Пасішник відсторонений від виконання обов'язків до завершення розслідування Національним антикорупційним бюро України.

Про це Укрінформу повідомили в «Нафтогазі України».

«У зв'язку із початком кримінального провадження Національним антикорупційним бюро України щодо публічної заяви А.Абромавичуса, виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Андрій Пасішник не виконує службових обов'язків до завершення зазначеного вище провадження», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу Пасішник заперечує своє відсторонення і заявляє, що написав заяву про відпустку.

«Мене ніхто не відстороняв, я особисто ухвалив рішення піти у відпуску для уникнення зайвого ажіотажу навколо цих політичних подій і трохи відпочити від цього бруду», – написав він у Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора було опубліковано скандальне листування міністра економіки Айвараса Абромавичуса і виконавчого директора Нафтогазу Андрія Пасішника, де останній заявив, що його на посаду в Кабміні просуває нардеп Ігор Кононенко. 

Перед тим Абромавичус звинуватив близького до Президента України Петра Порошенка нардепа Ігоря Кононенка в тому, що той намагався нав'язати йому в міністерство свою людину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-