Скандал із відставкою Абромавичуса: Пасішник все заперечує

Скандал із відставкою Абромавичуса: Пасішник все заперечує

Укрінформ
Виконавчий директор «Нафтогазу України» Андрій Пасішник заперечує твердження міністра економічного розвитку й торгівлі Айвараса Абромавичуса щодо його участі у тиску на кадрові рішення міністра.

Про це Пасішник пише на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, він назвав ці твердження «нісенітницею», оскільки він сам виявив бажання працювати в команді Абромавичуса і «запропонував свою кандидатуру в дружній переписці, на що міністр мені подякував за довіру».

"У звязку з тим, що Айварас зазначив що мало мене знає з професійноі точки зору, я дійсно, через охорону передав в його приймальню пакет документів який мені було повернуто з Кабміну - особова справа, резюме, копіі дипломів тощо - це звичайна практика навіть у нас в Нафтогазі. А в Кабміні ця процедура ще жорсткіше - на кандидатів проводиться спеціальна перевірка яка може тривати місяцями", - пояснює Пасішник.

При цьому, наголошує він, пан міністр не згадав, "найважливішого" – що за годину до "скандальної" прес-конференції в середу, він написав міністрові, що вирішив забрати документи, і навіть відправив охоронця в його приймальню, чому є безліч підтверджень.

"Це рішення я прийняв ще у вівторок, - пише Пасішник, - і намагався того ж дня з'єднатися з Айварасом, але він не відповів. Як на нього "тиснули" і "вимагали" мене вносити, якщо я особисто вирішив забрати документи, всім буде дуже цікаво почути".

"Особисто вважаю всю цю історію з відставкою - чітко спланованою акцією, диригентів якоі ми всі незабаром дізнаємося", - підсумував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-