Яценюк визнав, що уряд зробив багато помилок

Яценюк визнав, що уряд зробив багато помилок

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк визнав, що уряд зробив багато помилок.

Про це він заявив в телеефірі під час «10 хвилин із Прем'єр-міністром», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я відверто повинен визнати, що ми зробили багато помилок, що часто-густо ми не встигали за виром подій, що треба швидше і швидше проводити реформи. Але я так само прошу визнати те, що цей уряд за 12 місяців зробив реформ і змін у країні більше, ніж усі попередні уряди за два десятки років», - сказав глава Кабміну.

Яценюк висловив переконання, що криза, яка зараз виникла в Україні, була необхідною для українського політичного класу. І цю можливість треба використати, аби перезавантажити стосунки в українській владі, аби оголосити принципи, з якими український уряд буде і надалі працювати і проводити реформи.

«Ми як уряд прийшли єдиною урядовою командою. Вона складається з політиків і технократів. Але це єдиний організм, який протягом останніх 12 місяців проводить важкі, складні, але правильні рішення для країни. Ми чудово усвідомлювали, що частина з цих реформ сьогодні є дуже не популярні, але це є єдиний рецепт, яким чином у майбутньому Україна досягне сильних економічних, соціальних і політичних результатів, яким чином Україна стане частиною великого європейського простору», - наголосив Прем’єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-