Фракції коаліції визначилися, чи готові працювати з Яценюком

Фракції коаліції визначилися, чи готові працювати з Яценюком

Укрінформ
Рада коаліції 8 лютого знову збереться на засідання з Премєр-міністром Арсенієм Яценюком.

Про це після сьогоднішньої ради коаліції за участю Прем'єр-міністра повідомив заступник голови фракціі "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"У понеділок продовжиться відверта розмова, яка сьогодні почалась... Ми готові послухати уряд,... що уряд пропонує змінити в економічній стратегії, в бізнесовій стратегії, податках, соціальній політиці",- сказав Соболєв.

За словами депутата, сьогодні фракції " Батьківщина" та "Самопоміч" заявили, що не будуть делегувати своїх представників до уряду, якщо його очільником залишиться Яценюк.

"Кожна фракція висловилася, чи готова працювати з цим урядом... Ні фракція "Батьківщина", ні фракція " Самопоміч" з цим Прем'єром працювати не будуть... "Народний фронт" заявив, що будуть працювати з цим Прем'єром, БПП вимагає переформатування уряду, тоді вони готові працювати з цим Прем'єром",- додав він.

Водночас депутат зауважив, що обговорювалась позиція чи готовий "Народний фронт" працювати в коаліції, якщо в відставку піде Яценюк.

"Відповідь вперше була не така категорична, як раніше. Вони заявили, що будуть думати, виходячи із ситуації, яка склалася", - сказав Соболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-