Кучма: Якщо не буде Мінська-2, все розвалиться

Кучма: Якщо не буде Мінська-2, все розвалиться

Укрінформ
Представник України у Тристоронній контактній групі Леонід Кучма вважає, що якщо не буде Мінська-2, то "все розвалиться".

Про це він розповів у коментарі газеті "Голос України".

"Я однозначно хочу сказати: якщо не буде Мінська-2 - нічого не буде, все розвалиться. Невже хтось думає, що за бажання України, Президента України з’явиться якийсь інший формат? ... Ця проблема колись уже обговорювалась, і Путін категорично сказав, що ми не бачимо в цьому форматі Росії. Тому нам над цими проблемами потрібно думати, що ми не в змозі посадити на стіл переговорів усіх тих, від кого залежить наша доля, у тому числі, ми не можемо посадити за стіл переговорів учасників "Будапештського формату", меморандуму", - сказав Кучма.

Газета також дає коментар дипломата, екс-генконсула України в Стамбулі й Единбурзі, голови правління фонду «Майдан закордонних справ» Богдана Яременка, який вважає, що Мінські домовленості не здатні принести стійкий мир в Україну. "Вони не розв’язують проблеми територіальної цілісності України, вони у випадку настоювання на їх виконанні в частині політичного врегулювання матимуть непоправні внутрішні й зовнішні наслідки для України: розкол суспільства, поглиблення протиріч між суспільством і владою, політичну дестабілізацію", - наголосив Яременко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-