Аваков пообіцяв Лещенку

Аваков пообіцяв Лещенку "сеанс викриття брехуна"

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає обвинувачення на його адресу з боку народного депутата від БПП Сергія Лещенка щодо поєднання посади міністра і директора італійської фірми брехливими і замовленими.

Про це у четвер він написав на своїй сторінці у Твіттері.

Аваков пообіцяв провести «сеанс викриття брехуна».

 «N-а брехлива параноя від Лещенка на мою адресу. Лещенко, бігом в касу до Григоришина (Костянтин Григоришин - російський олігарх - ред.). Заслужив. За таку брехню, з картинками Г платить дорого», - написав він.

Водночас, Аваков зазначив, що свої статки він ні від кого не приховує. При цьому міністр наголосив, що податки платить і своє майно вносить до декларації.

Аваков резюмував свій твіт тим, що пообіцяв провести «сеанс викриття брехуна».

«По суті маячні Л: Я свої  статки  не приховую. І податки плачу і у декларацію вношу. Сеанс викриття брехуна за замовленням Л. буде!», - наголосив він.

Раніше 28 січня Лещенко написав у блозі на сайті «Української правди», що отримав у торговельно-промисловій палаті італійської провінції Фрозіноне реєстраційні документи підприємства AvItalia S. R. L., які свідчать про те, що Аваков «поєднував посаду в уряді з бізнесом своєї італійської фірми».

 Нардеп зазначив, що Аваков був призначений на посаду міністра внутрішніх справ України 27 лютого 2014 року, при цьому, станом на квітень 2015 року, він продовжував бути президентом італійської фірми AvItalia S. R. L.

Лещенко наголосив, що це є корупційним порушенням і із цього приводу він подасть відповідну заяву у правоохоронні органи. Зокрема, як пояснив нардеп, згідно чинного законодавства, протокол про корупцію на міністра Авакова може скласти СБУ, прокуратура і МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-