НАБУ вже розслідує справу про

НАБУ вже розслідує справу про "кіотські гроші"

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро проводить перевірку інформації щодо розтрати державних коштів у Мінекології.

Про це інформує прес-службі НАБУ.

"21 січня 2016 р. за результатами аналітичної роботи НАБУ розпочало досудове розслідування за фактом замаху на розтрату державних коштів в особливо великих розмірах (понад 480 млн грн), що кваліфікується за ч.1 ст.15, ч.5 ст.191 КК України. Відповідні дані було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На причетність до вказаного кримінального правопорушення перевіряються службові особи (в т.ч. колишні) Міністерства екології та природних ресурсів, ДП "Українські екологічні інвестиції" та ТОВ "Агротехбуд", - йдеться у повідомленні.

НАБУ очікує надходження від Кабінету міністрів матеріалів із доказами, про які повідомив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк на сьогоднішньому засіданні уряду, для їхньої перевірки в ході досудового розслідування.

Нагадаємо, за результатами розслідування замаху на злочин із розкрадання коштів Кіотського протоколу уряд звільнив виконуючого обов’язки міністра екології та природних ресурсів Сергія Курикіна. Крім того, звільнено директора департаменту кліматичної політики Мінекології Владислава Вежнина та директора ДП "Укрекоінвест" Олексія Коваля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-