Савченко 1 лютого повторно дасть свідчення - адвокат

Савченко 1 лютого повторно дасть свідчення - адвокат

Укрінформ
У понеділок, 1 лютого, народний депутат України Надія Савченко повторно дасть свідчення в Донецькому міському суді, на цьому її захист закінчить надавати докази.

Про це повідомив в Твіттері один з адвокатів Савченко Ілля Новіков.

"Насправді ми вже закінчуємо. На наступному тижні дадуть свідчення останні 4 свідки захисту, а 1 лютого сама Надія. На цьому - все", - написав захисник.

Як пояснив ТАСС інший адвокат Микола Полозов, "за підсумками надання доказів стороною захисту Надія Савченко хоче дати свої показання в кінці (процесу)".

За даними прес-служби суду, відкриті судові засідання по справі щодо Савченко в лютому призначені на наступні дати: 1,3,4,8,10,15,17,18, 24, 25, 29. Початок засідань о 11.00 мск.

Нагадаємо, Савченко насильно утримується в Росії після викрадення в червні 2014 року в районі Луганська. Відкриті слухання у справі Савченко почалися 29 вересня 2015 року. Її звинувачують у причетності до вбивства двох російських журналістів, загиблих під час російської агресії на Донбасі, та незаконному перетині кордону РФ. Всі звинувачення українка категорично відкидає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-