Савченко прокоментувала свій обмін на російських ГРУшників

Савченко прокоментувала свій обмін на російських ГРУшників

Укрінформ
Українську льотчицю і нардепа Надію Савченко можуть обміняти на затриманих в Україні російських військових Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва.

Свою думку з цього приводу висловила незаконно арештована в Росії українка, призводить відповідь з листа Савченко видання Gazeta.ua.

«Моє життя не коштує більше, ніж життя іншої людини. Тому ніяких двох ГРУшників на одну мене. Або "один на один", чи "всіх на всіх", - наполягає вона.

Савченко додала, що відчуває підтримку навіть у російському СІЗО, незважаючи на повну ізоляцію.

"Іноді, коли ведуть по коридорах чи на вулиці, я чую, як з вікон мені кричать: "Надя, тримайся!" Наглядачі завжди ввічливі. У нас з ними ділові відносини. Я ввічлива з ними, вони - зі мною. Іноді бачу в їх очах розуміння, співчуття і підтримку", - розповіла Надія.

Як раніше повідомляло агентство, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення заперечує. За її словами, після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії.

18 грудня 2015 року після того, як Донецький міськсуд Ростовської області продовжив їй термін утримання під вартою, Савченко оголосила нове голодування.

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-