Яценюк просить Раду запропонувати у міністри «компетентних фахівців»

Яценюк просить Раду запропонувати у міністри «компетентних фахівців»

Укрінформ
На думку Арсенія Яценюка, наразі слід призначити на урядові посади компетентних фахівців, причому таких, що користуватимуться довірою парламентської коаліції.

Про це сказав глава уряду сказав під час щотижневого звернення до українців “10 хвилин з Прем'єр-міністром”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми зобов'язані забезпечити стійкість управління країною та діяльності законодавчої і виконавчої влади», - наголосив Яценюк.

Він підкреслив, що тривалий час коаліція не визначається з низкою міністрів як на звільнення, так і на призначення.

“Вкотре звертаюся до парламенської коаліції невідкладно розпочати прозоре і публічне обговорення можливих кандидатів, та не марнуючи часу призначити на урядові посади компетентних фахівців, які будуть користуватися довірою і підтримкою коаліції”, - сказав Яценюк.

Прем'єр також закликав оновити коаліційні угоди та перетворити їх з політичного маніфесту на документ, що має регламент роботи та план виконання цієї роботи.

“Я виступаю за оновлення коаліційної угоди. З політичного маніфесту угода має бути перетворена на політично та юридично зобов'язуючий документ з чітким графіком роботи та послідовністю кроків”, - додав Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-