Суд над Корбаном: розгляд скарги потерпілого знову перенесли

Суд над Корбаном: розгляд скарги потерпілого знову перенесли

Укрінформ
Апеляційний суд м. Києва знову переніс розгляд скарги захисту Михайла Кошляка, затриманого у справі голови політради "Укропу" Геннадія Корбана, на рішення Дніпровського районного суду столиці про продовження йому терміну арешту.

Причина – лікарняний судді-доповідача по справі Валерія Лашевича, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Порядок розгляду в апеляційному провадженні передбачає обов'язкову участь трьох суддів. У випадку, коли один з членів колегії хворіє, зазвичай відбувається заміна. Це може не відбуватися у випадку, якщо хворіє суддя-доповідач", – пояснив журналістам адвокат Кошляка Андрій Смирнов, відзначивши, що цього разу захист не вбачає в цьому порушення.

Скаргу має розглядати колегія суддів у складі Валерія Лашевича, Дениса Масенка та Віктора Глиняного.

Нагадаємо, попереднє засідання суду відбулося 11 січня. Тоді розгляд справи було перенесено на 15 січня у зв'язку з тим, що до суду не надійшли матеріали справи.

Як відомо, Михайло Кошляк був затриманий у справі Корбана наприкінці жовтня 2015 року. 2 листопада він був заарештований відповідно до рішення Новозаводського районного суду міста Чернігова. 8 грудня Печерський райсуд Києва залишив його під вартою, відхиливши клопотання захисту про зміну запобіжного заходу. А 30 грудня суддя Дніпровського райсуду задовольнив клопотання прокуратури про продовження терміну його арешту до 27 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-