Маріуполь і Красноармійськ уже з бюлетенями - ЦВК

Маріуполь і Красноармійськ уже з бюлетенями - ЦВК

Укрінформ
Маріуполь і Красноармійськ Донецької області готові на 100 відсотків до місцевих виборів, які пройдуть 29 листопада.

Про це заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський в п'ятницю на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні о 16.15 завершився процес передачі виборчих бюлетенів дільничним виборчим комісіям міста Маріуполя... Отже, усі 213 дільничні виборчі комісії міста Маріуполь отримали виборчі бюлетені від представників Центральної виборчої комісії в приміщеннях відповідних районних в місті виборчих комісій", - сказав голова ЦВК.

Він уточнив, що загалом було передано 335 тис. 832 бюлетені з чергових виборів депутатів Маріупольської міськради і 335 тис. 612 з чергових виборів міського голови.
Читайте також: Маріупольський виборчком намагався «перенести» вибори - Опора

Крім того, за словами Охендовського, сьогодні отримали виборчі бюлетені й усі 37 дільничних виборчих комісій міста Красноармійська - передано 59 тис. 766 бюлетенів з виборів депутатів міської ради і 59 тис. 640 бюлетенів з виборів міського голови.

"Отже, голосування відбудеться з вірогідністю 100 відсотків, і з такою саме вірогідністю 100 відсотків будуть встановлені результати виборів депутатів Красноармійської міської ради, Маріупольської міської ради,  Красноармійського міського голови і Маріупольського міського голови Донецької області", - підкреслив він.

Нагадаємо, після зриву місцевих виборів у Маріуполі і Красноармійську, які відбулися в Україні 25 жовтня 2015 року, парламент вирішив призначити голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської, Маріупольської міських рад Донецької області та Красноармійського, Маріупольського міських голів на неділю, 29 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-