Маріупольський виборчком намагався «перенести» вибори - Опора

Маріупольський виборчком намагався «перенести» вибори - Опора

Укрінформ
Маріупольська територіальна виборча комісія намагалася внести до порядку денного свого засідання питання про перенесення виборів на січень 2016 року. 

Про це заявила у четвер на брифінгу координатор Громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми констатуємо, що маріупольська ТВК продовжує працювати у досить конфліктний спосіб, незважаючи на ряд питань, які порушуються в ній. Нашими спостерігачами фіксувалися приклади, спроби ряду членів ТВК внести до порядку денного питання про перенесення виборів на січень", - сказала Айвазовська.

На щастя, додала вона, частина членів ТВК, які розуміють, що повноваження стосовно встановлення дня голосування або призначення будь-яких виборів не є юрисдикцією територіальної виборчої комісії, а Верховної Ради, цю пропозицію навіть не розглядала.

«Тим не менше, виникла конфліктна ситуація, яку довелося вивчити із правоохоронцями, тому що частина членів комісії не дозволяла навіть вийти з приміщення іншій частині членів комісії для того, щоб закінчити це засідання», - підсумувала Айвазовська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-