Полторак сумнівається, що Путін полишив агресивні плани щодо України

Полторак сумнівається, що Путін полишив агресивні плани щодо України

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак висловив сумніви щодо того, що керівництво РФ, незважаючи на останні домовленості у Мінську, відмовилося від своїх агресивних планів щодо України.

Про це він заявив у четвер на розширеному засіданні колегії МОУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я, чесно кажучи, дуже сумніваюся, що Росія в особі  президента РФ Путіна відмовилася від агресивних намірів по відношенню до України", - заявив міністр, коментуючи досягнуту у Мінську угоду про відведення з лінії зіткнення озброєнь калібром менше 100 мм.

Полторак наголосив, що Україна буде виконувати всі пункти Мінських домовленостей і вже розпочалася робота щодо підготовки до відведення озброєнь до 100 мм.

Водночас, він закликав керівництво МОУ та ЗСУ використати "той час, який у нас є, дуже правильно для того, щоб провести системні заходи по покращенню управління військами, по відновленню боєздатності, по покращенню підготовки особового складу, по підвищенню дисципліни, по покращенню забезпечення  особового складу, по підготовці особового складу та техніки до використання та виконання бойових завдань у зимовий період".

Міністр підкреслив, що Збройні сили мають бути в готовності до різних сценаріїв, які можуть виникнути, якщо не будуть виконані Мінські угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-