У Порошенка відхрестилися від Деркача і назвали керівників кампанії на Сумщині

Укрінформ
Президентською кампанією Петра Порошенка в Сумській області керуватимуть голова обласного осередку партії "УДАР" Сергій Лихман (голова штабу) і колишній перший заступник мера Сум, а нині бізнесмен Микола Трофименко (як довірена особа).

Про це вони повідомили журналістам у середу, передає кореспондент Укрінформу.

"Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що керівником передвиборчого штабу Порошенка на Сумщині буде регіонал Андрій Деркач. Я заявляю, що за нашими спинами немає Андрія Деркача і регіоналів взагалі. Це брудні технології, які намагаються використати проти нас не в перший і не в останній раз", - заявив Лихман.

У свою чергу Трофименко заявив, що бажаючих "допомогти" Порошенку багато: "Зараз бажаючих допомогти нашому кандидату дуже багато, оскільки його партія в області не розгалужена. Начебто подібні заяви звучали і з боку нардепа від Сумщини Олександра Волкова. Але це все чутки, і ніхто із зазначених осіб до ведення передвиборчої кампанії сьогодні непричетний".

Лихман також зауважив, що усі штаби Порошенка на Сумщині будуть створені на базі осередків партії "УДАР" і доукомплектовані технічними працівниками.

Нагадаємо, журналіст Сергій Лещенко заявляв про призначення куратором кампанії Порошенка на Сумщині сина колишнього голови СБУ при Кучмі Андрія Деркача.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-