Держдеп підтвердив офіційний візит Тіллерсона в Україну

Держдеп підтвердив офіційний візит Тіллерсона в Україну

Укрінформ
Державний секретар США Рекс Тіллерсон прибуде з офіційним візитом до Києва в неділю, 9 липня, під час якого проведе зустрічі з керівництвом країни, а також представниками суспільства.

Про це йдеться в поширеному в середу офіційному повідомленні речниці Державного департаменту США Хезер Науерт, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар Тіллерсон здійснить свій перший офіційний візит до Києва (Україна) 9 липня, де він зустрінеться з Президентом Порошенком та молодими реформаторами зі складу уряду та громадянського суспільства", - зазначається в заяві.

Читайте також: Порошенко зустрінеться з Тіллерсоном 9 липня у Києві

При цьому підкреслюється, що глава Держдепартаменту США "підтвердить прихильність Америки суверенітету й територіальній цілісності України й водночас закликатиме уряд України продовжувати реалізацію реформ, спрямованих на зміцнення економічної, політичної та військової стійкості України".

Рекс Тіллерсон прибуде в Україну з Німеччини, де він супроводжуватиме президента США Дональда Трампа під час саміту G20. Після перебування в Україні глава американського зовнішньополітичного відомства вирушить у Туреччину, де під час зустрічей обговорюватиме двосторонні та регіональні питання, поінформували в Державному департаменті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-