“Батьківщина” заявляє, що з її офісу вкрали “цінні речі”

“Батьківщина” заявляє, що з її офісу вкрали “цінні речі”

Укрінформ
У ніч проти 28 червня в Житомирі сталась крадіжка в офісі Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Про це йдеться в офіційній заяві обласної організації ВО «Батьківщина» в Житомирі.

"28 червня працівник «Батьківщини», перевіряючи приофісну територію, виявив, що пластикове вікно в одному з кабінетів офісу пошкоджено і відчинено. Зрозумівши, що це може свідчити про пограбування, працівник повідомив про пошкоджене вікно правоохоронні органи. Коли працівники поліції разом з працівниками партійного офісу потрапили на місце злочину, було встановлено факт пограбування. Грабіжники вкрали цінні речі. Зважаючи на безлад, залишений на столах, у шафах та в сейфі декількох пограбованих кабінетів офісу, зловмисники можливо шукали потрібні їм документи", - йдеться у заяві партосередку.

Правоохоронці вилучили з місця злочину потрібні їм для розслідування докази, сьогодні офіс «Батьківщини» працює в штатному режимі.

У Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області уточнили, що з офісу було зокрема викрадено гроші та фотоапарат.

"Упродовж ночі з 27 на 28 червня сталась крадіжка в офісі обласного осередку політичної партії "Батьківщина". Про це повідомили вранці 28 червня працівники. На місці події працювала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, викрадено майно (фотоапарат та інші речі) і гроші. Попередня правова кваліфікація: стаття 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка поєднана з проникненням до приміщення)", - повідомила кореспондентові Укрінформу керівник прес-служби ГУНП Алла Ващенко.

Наразі тривають подальші слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-