Парубій каже, що “Воля народу” ще має шанс на існування

Парубій каже, що “Воля народу” ще має шанс на існування

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій наголошує, що депутатська група "Воля народу" ще має час поповнити свій склад, щоб уникнути розпуску.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на сьогодні, наскільки мені відомо, жодної заяви про вступ до групи "Воля народу" не надходило. Але, разом з тим, є ще півтора тижні, і я сподіваюся, і так мене запевнював голова депутатської групи "Воля народу", що він знає людей, які готові і мають бажання долучитися до цієї групи, і будемо чекати пленарного тижня, там будуть поставлені всі крапки над "і", - сказав він.

Читайте також: Регламентний комітет дав “Волі народу” 15 днів

Як повідомлялося, 9 червня голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив про вихід із депутатської групи «Воля народу» народного депутата Сергія Мельничука та, за наполяганням цієї ж групи, оголосив про вихід Олександра Онищенка. Тепер у групі 17 депутатів, тоді як кількість депутатської групи має становити мінімум 19 депутатів. Якщо протягом двох тижнів кількість членів депутатської групи не поповниться, то, згідно з Регламентом, головуючий на засіданні має оголосити про розпуск групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-