БПП хоче обговорити пенсійну реформу з Гройсманом, Розенком і Ревою

БПП хоче обговорити пенсійну реформу з Гройсманом, Розенком і Ревою

Укрінформ
Фракція БПП визначиться, чи підтримувати урядовий проект пенсійної реформи, лише після обговорення з прем'єром Володимиром Гройсманом, віце-прем'єром Павлом Розенко та міністром соцполітики Андрієм Ревою.

Про це сказав заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є чітка позиція фракції: без того, щоб Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем'єр Розенко, міністр соцполітики Рева не прийшли і не прокоментували цей закон (пенсійну реформу - ред.), фракція не буде визначатися, не буде заявляти позицію про підтримку чи непідтримку", - сказав Березенко.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у середу Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що уряд сьогодні передасть проект пенсійної реформи до парламенту. За його словами, ухвалення реформи передбачає осучаснення пенсій для 9 млн пенсіонерів з 1 жовтня, скасування оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів, зменшення дефіциту бюджету Пенсійного фонду та введення автоматичного осучаснення пенсій.

Гройсман уточнив, що йдеться про чотири законопроекти: "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій", а також зміни до Митного кодексу щодо пенсійного забезпечення, зміни до Податкового кодексу щодо питань пенсійного забезпечення та про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-