Балчун розказав про свій особистий успіх у кріслі голови Укрзалізниці

Балчун розказав про свій особистий успіх у кріслі голови Укрзалізниці

Укрінформ
Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун готовий прозвітувати перед Кабінетом міністрів України про свою роботу за рік у будь-який момент. 

Про це Балчун заявив в інтерв'ю Укрінформу.

"Я готовий відзвітувати у будь-який момент", - заявив Балчун, додавши, що йому поки що нічого не відомо про те, що це має відбутися саме 21 червня.

Керівник Укрзалізниці підкреслив: його особистим успіхом на цій посаді є те, що він так довго пробув в Україні і зробив дуже багато, "витримуючи масовий і різносторонній тиск й персональні атаки". 

"А яким буде рішення Кабміну? Я сприйму будь-яке. Зрештою, я від самого початку маю домовленість з паном Прем'єром, що цей контракт зі мною є досить віртуальним і може бути розірваний у будь-який момент",- констатував Балчун.

Він наголосив, що його команді упродовж останнього року довелося працювати у "надзвичайно екстремальних умовах".

За словами Балчуна, персональні атаки проти нього почалися після того, коли багатьом стало зрозуміло, що він не буде "весільним генералом",  на якого можна повісити весь негатив з попередньої діяльності компанії.

"А якщо до цього ще додамо специфіку Укрзалізниці, яку опанували політично-бізнесові структури, що висмоктували з неї усі соки упродовж багатьох років, то маємо цілий комплекс: внутрішній саботаж, намагання блокувати будь-які рішення як зсередини, так і ззовні",- наголосив Балчун, додаючи, що з цим вдалося впоратися виключно завдяки сильній підтримці з боку Прем'єра. 

Своїми здобутками Балчун називає, зокрема, покращення фінансової діяльності компанії. Він звернув увагу, що за перші п'ять місяців цього року прибутки компанії становили 100 млн грн, що є покращенням результату Укрзалізниці у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 9,5 млрд грн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-