Березюк

Березюк "переїхав" голодувати на сходи АП

Фото
Укрінформ
Лідер парламентської фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк розпочав голодування під будівлею Адміністрації Президента.

Прес-служба політичної сили розмістила на своєму сайті фото, з якого видно, що Березюк влаштувався на сходах АП.

"Олег Березюк покинув засідання Погоджувальної ради парламенту та розпочав голодування під будівлею Адміністрації Президента, яке триватиме, допоки центральна влада не припинить сміттєву блокаду Львова", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, лідер фракції "Об'єднання "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк у понеділок, 19 червня, оголосив голодування на підтримку львів'ян, які вже тривалий час потерпають від "сміттєвої кризи".

Голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив сподівання, що у Березюка, який оголосив голодування, "дуже скоро з'являться підстави для припинення його".

Нагадаємо, що сьогодні прем’єр Володимир Гройсман заявив, що готовий на засіданні уряду ініціювати виділення з резервного фонду 50 млн грн на облаштування полігону для сміття у Львівській області, "якщо вони (львівська міська влада - ред.) не можуть цього зробити". Також Гройсман звернувся на всю країну: "Шановні міські та сільські голови, голови державних адміністрацій, якщо до вас раптом звернеться Андрій Іванович Садовий по допомогу щодо підтримки у вивезенні сміття зі Львова, будь ласка, якщо можете, допоможіть".

Фото Самопомочі й Павла Багмута

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-