Гройсман збирає уряд

Гройсман збирає уряд

Укрінформ
Члени Кабінету міністрів України на своєму засіданні в середу розглядатимуть проект розпорядження про схвалення основних напрямів розвитку озброєння та військової техніки на довгостроковий період.

Як зазначається в порядку денному засідання КМУ, розміщеному на Урядовому порталі, доповідатиме це питання міністр оборони Степан Полторак.

Крім того, міністр юстиції Павло Петренко запропонує колегам ухвалити проект розпорядження про зміну складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції.

У планах  - внесення зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки екологічно безпечного стану в зонах відчуження і безумовного (обов’язкового) відселення.

Крім того, урядовці можуть сьогодні змінити порядок організації та проведення біржових аукціонів з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу.

Також планується, що учасники засідання затвердять план заходів щодо реалізації Концепції розвитку системи електронних послуг в Україні на 2017-2018 роки.

Не виключено, що члени уряду  погодять законопроекти внесення змін до Декрету Кабінету міністрів України "Про систему валютного регулювання і валютного контролю", а також про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-