Рада не змогла з першої спроби внести зміни до Бюджетного кодексу щодо медреформи

Рада не змогла з першої спроби внести зміни до Бюджетного кодексу щодо медреформи

Укрінформ
Народні депутати не підтримали у першому читанні урядовий законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу України у рамках медичної реформи.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, за те, щоб направити законопроект на доопрацювання, проголосували лише 197 депутатів з 226 необхідних, тому він вважається відхиленим.

Водночас в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун повідомила, що цей законопроект ще раз внесуть до Верховної Ради, оскільки він є технічним і пов'язаний з раніше ухваленим у першому читанні урядовим законопроектом щодо медреформи № 6327 "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів".

Як повідомляв Укрінформ, раніше у четвер народні депутати ухвалили у першому читанні урядовий законопроект № 6327 "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів", який є одним із проектів законів щодо медичної реформи. Спочатку пропозицію ухвалити цей законопроект у першому читанні підтримали лише 224 народні депутати з мінімально необхідних 226. Пізніше Голова Верховної Ради Андрій Парубій ще раз поставив на голосування урядовий законопроект у першому читанні. Тоді "за" проголосували вже 227 депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-