Родина Насірова не хоче віддавати державі 100 мільйонів

Родина Насірова не хоче віддавати державі 100 мільйонів

Укрінформ
Солом'янський районний суд м. Києва продовжив розгляд клопотання щодо стягнення з відстороненого голови ДФС Романа Насірова у бюджет внесеної застави у 100 млн грн у зв'язку з тим, що він не здав британський паспорт.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у залі суду присутній сам Насіров, його дружина та тесть - Катерина та Олександр Глімбовські, а також адвокати і прокурор САП Роман Симків.

Тесть Насірова у коментарі журналістам заявив, що родина не готова віддавати 100 млн грн застави.

"Ми не готові віддати (100 млн грн застави - ред.). Будемо судитися, якщо що. Якщо не тут, то в Європейському суді", - сказав Глімбовський.

У свою чергу, відповідаючи на запитання журналістів про походження грошей на заставу, дружина Насірова Катерина Глімбовська зазначила, що це "сімейні кошти".

Як повідомлялося, детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) ініціювали клопотання про стягнення застави з відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова у розмірі 100 млн гривень через те, що  він не виконав зобов'язання - не здав свій британський паспорт.

Солом'янський районний суд Києва в п'ятницю відмовив усуненому голові Державної фіскальної служби (ДФС) Роману Насірову у зміні запобіжного заходу. Насіров попросив НАБУ повернути йому закордонний паспорт, щоб вилетіти до США на лікування.

Раніше суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення 100 млн грн застави. Дружина Насірова внесла за нього заставу в розмірі 100 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-