Турчинов пояснив, чому не афішували конфіскацію грошей Януковича

Турчинов пояснив, чому не афішували конфіскацію грошей Януковича

Укрінформ
Голова РНБО України Олександр Турчинов пояснив, що конфіскацію 40 млрд грн, вкрадених колишніми високопосадовцями на чолі з Януковичем, не афішували до того, як вступило в силу відповідне рішення суду.

Про це він сказав на врученні сертифікатів бійцям КОРДу у Віті-Поштовій, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"Ніхто не афішував, ніякого піару довкола цього не було, тому що оточення Януковича наймало високопрофесійних адвокатів. Вони постійно змінювали фірми, власність цих фірм, які номінально володіли цим величезним ресурсом, вкраденим в українського народу. І для того, щоб спокійно, без афішування було це проведено, фактично ми замкнули навколо цього інформацію. І тільки коли вже суд виніс рішення, коли пройшов час для апеляції, коли воно вступило в законну силу, - тільки тоді запустили цей процес, і ресурси сьогодні вже повинні бути на казначейському рахунку", - зазначив Турчинов.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні генпрокурор України Юрій Луценко поінформував Президента про набрання чинності ухвали суду про конфіскацію до державного бюджету суми близько 40 млрд грн, коштів з рахунків оточення Януковича, які були сформовані його підручними у злочинному угрупованні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-