Засідання у справі Насірова досі не розпочалося, можуть перенести на завтра

Засідання у справі Насірова досі не розпочалося, можуть перенести на завтра

Укрінформ
Засідання суду у справі екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова досі не розпочалося.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

«Як пояснили в суді причину затримки, суддя, який веде справу Насірова, ще не звільнився з попереднього засідання», - йдеться у повідомленні.

Засідання у справі Насірова мало розпочатися о 16:00. Є ймовірність того, що засідання перенесуть на завтра, 27 квітня.

Нагадаємо, у Солом'янському районному суді міста Києва в середу, 26 квітня, мали розглянути продовження запобіжного заходу Роману Насірову, який підозрюється у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн.

Як повідомлялося, детективи НАБУ на початку березня затримали Насірова і повідомили йому про підозру у зловживанні владою та службовим становищем. Слідство вважає, що Роман Насіров протягом 2015–2016 років, діючи в інтересах депутата Верховної Ради Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу трьом компаніям. Такими рішеннями державі завдано збитків на суму майже 2 мільярди гривень. Захист Насірова і він сам ці звинувачення заперечують.

Суд протягом кількох днів обирав Насірову запобіжний захід, 7 березня суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави 100 мільйонів гривень, хоча антикорупційна прокуратура просила встановити грошову заставу у розмірі 2 мільярди гривень. Ввечері 16 березня Насіров вийшов із СІЗО в Києві після того, як за нього внесли заставу в 100 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-