Україна та Білорусь планують створювати нові спільні підприємства

Україна та Білорусь планують створювати нові спільні підприємства

Укрінформ
Білорусь та Україна активізують роботу щодо створення нових спільних підприємств у різних галузях економіки.

Про це Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив сьогодні на зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє БІЛТА.

"Ми домовилися по-новому подивитися на виробничу кооперацію, активізувати роботу щодо створення нових спільних підприємств у найрізноманітніших галузях економіки", - сказав Лукашенко. 

Він відзначив, що пріоритетною має стати взаємодія у промисловості, нафтохімічному комплексі, аграрній і транспортно-логістичній сферах. 

"Білорусь готова збільшити постачання в Україну автомобільної і сільськогосподарської техніки, добрив і будматеріалів. У свою чергу ми зацікавлені у закупівлях виробів з металу, продукції рослинництва і тваринництва", - відзначив білоруський лідер.

Як повідомляється, у ході переговорів глави держав обговорили конкретні проекти двостороннього партнерства. Урядам двох країн доручено максимально ефективно використати наявний інструментарій для підтримки зв'язків між підприємствами Білорусі та України, активізувати міжгалузеву співпрацю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-