Гройсман не хоче ображати Тимошенко, але вважає її політиком минулого

Гройсман не хоче ображати Тимошенко, але вважає її політиком минулого

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що не хоче ображати особисто лідера парламентської фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко, але вважає її політиком минулого.

Про це він сказав журналістам у Кропивницькому, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не хочу ображати її як людину, як жінку - тим більше, але я свою думку про неї висловив. Вважаю, що вона багато біди принесла нашій країні. І вважаю, що вона політик минулого, який дозволяє собі просто цинічно брехати людям в очі", - сказав Гройсман.

Він запевнив, що завжди, коли помічатиме, що лідер "Батьківщини" говорить неправду, повідомлятиме про це іншим. "Я буду говорити, що Юля бреше. Я не можу інакше сказати", - додав Прем’єр-міністр.

Глава уряду відзначив, що зараз Тимошенко пропонує провести референдум щодо продажу землі, а в 2008 році сама внесла у ВР законопроект, яким ініціювала продаж землі і іноземцям, і великим холдингам. "То у мене запитання, чи у неї роздвоєння особистості? Вона коли в опозиції, то говорить одне, а при владі - інше? ", - обурився він.

Як відомо, під час прес-конференції 11 квітня Гройсман сказав, що в разі, якщо Стокгольмський арбітраж винесе рішення не на користь НАК "Нафтогаз" за позовом Нафтогазу до російського "Газпрому" щодо контракту на закупівлю газу, доведеться передати лідера парламентської фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко у Росію замість грошей.

Сьогодні він підтвердив, що не жартував.

На це Тимошенко відповіла: "Такими висловлюваннями Гройсман нагадує упаковочну плівку з пупиришками... Діти, коли хочуть погратися, давлять ці пупиришки, вони лопають гучно. От для мене це образ Гройсмана. Це така пупиришка, на яку можна натиснути, вона вибухає і на цьому все", – сказала політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-