Парубій відкрив Раду, проте

Парубій відкрив Раду, проте "радикали" блокують трибуну

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в сесійній залі зареєструвалися 354 депутати.

В той же час представники фракції Радикальної партії блокують парламентську трибуну з вимогою скасувати абонентську плату за газ.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок депутати мають розглянути питання щодо впорядкування виплат жертвам політичних репресій, призначення членів Рахункової палати. Серед інших питань - блок законопроектів щодо транспорту, енергоефективності та житлово-комунального господарства.

Парламент відсьогодні працюватиме у пленарному режимі два тижні поспіль, після чого буде перерва на місяць.

28 березня НКРЕКП встановила для населення і промислових споживачів тарифи за користування приєднаними газорозподільчими потужностями та транспортування газу. Відповідний тариф буде вилучений з чинної ціни на газ для населення, яка, відповідно до рішення Кабінету міністрів, становить 6879 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ). Новий тариф буде сплачуватися щомісячно, окремо від оплати газу як товару.

Президент України Петро Порошенко переконаний, що рішення щодо абонплати на газ має бути призупинене. Він зазначив, що звернувся до уряду та НКРЕКП знайти узгоджене рішення, яке б передбачало непідвищення тарифів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-