Супрун пояснила, чому важко знайти головлікаря для Охматдиту

Супрун пояснила, чому важко знайти головлікаря для Охматдиту

Укрінформ
Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посаду головного лікаря дитячої лікарні "Охматдит" так і не побачила того, хто б міг гідно очолювати Охматдит.

Про це в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун сказала на зустрічі з журналістами регіональних ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я думала, що буде багато зацікавлених. Подалося 9 людей з цілої України, двоє з них зараз працюють в Охматдиті. А п’ятеро навіть не подали свої документи правильно. Залишилося четверо. З них не було тієї людини, яка б показала нам що має якесь бачення, як має розвиватися лікарня», - сказала Супрун.

Вона зазначила, що була переконана в тому, що в державі є багато лікарів, які виявлять бажання змінити цю лікарню та вивести її на новий якісний рівень, запровадити там світові стандарти - але цього не сталося.

В.о. міністра констатувала, що без людей, які особисто будуть готові втілювати реформу у життя, змінити систему медицини буде важко.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня конкурсна комісія МОЗ розглянула подані кандидатами документи і ухвалила рішення допустити до участі в наступному етапі конкурсу чотирьох кандидатів, але їхні бачення розвитку дитячої лікарні "Охматдит" не вразили членів комісії.

У Міністерстві охорони здоров'я України 29 березня заявили про відкриття нового конкурсного відбору на заміщення вільної посади головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-