Україна і Молдова активно реалізують Дорожню карту співпраці - Гройсман

Україна і Молдова активно реалізують Дорожню карту співпраці - Гройсман

Укрінформ
Україна та Молдова розпочали активну реалізацію спільних проектів та програм, які складають Дорожню карту співробітництва, узгоджену в лютому цього року.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на зустрічі з Прем’єр-міністром Молдови Павлом Філіпом, що відбулась у рамках роботи саміту ГУАМ з ініціативи глави українського уряду, повідомляє Урядовий портал

"Радий повідомити, що вся робота розпочалася. Молдова для нас - дружня країна", - сказав Гройсман на переговорах.

Він додав, що сьогодні Україна і Молдова, разом з Грузією та Азербайджаном, підписали низку дуже важливих документів щодо побудови зони вільної торгівлі в рамках об’єднання держав ГУАМ та визнання митних процедур. 

"Нам вдалося проговорити механізм взаємодії та обговорити питання двосторонньої співпраці. Важливо, що ми підписали документ про вільну торгівлю в рамках ГУАМ, а це нові робочі місця, пожвавлення процесу торгівлі в рамках нашої угоди", - сказав Прем'єр-міністр.

Сторони також обговорили нагальні питання, які потребують вирішення на рівні експертів та регулюючих органів обох країн, зокрема в сфері екологічної експертизи та прикордонного контролю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-