Рада сьогодні візьметься за тимчасово окуповані території

Рада сьогодні візьметься за тимчасово окуповані території

Укрінформ
Народні депутати сьогодні розглянуть законопроекти щодо захисту прав внутрішньо переміщених осіб та питання промислової політики і підприємництва.

Про це повідомляється у порядку денному парламенту на четвер, передає кореспондент Укрінформу.

Зокрема, щодо захисту прав внутрішньо переміщених осіб нардепи розглянуть законопроект про отримання ними комунальних послуг та проект закону про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні".

Серед питань промислової політики та підприємництва у ВР запланований розгляд у другому читанні проекту закону про внесення змін до Закону України "Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації"; законопроекту  щодо скасування реєстрації іноземних інвестицій та внесення змін в правила працевлаштування та тимчасового проживання іноземців; про спрощення процедур капіталізації та реорганізації банків.

У першому читанні нардепи мають розглянути законопроект  про внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" щодо вдосконалення регулювання відносин з використання державного і комунального майна на тимчасово окупованій території України; проект закону  про внесення змін до Податкового кодексу України щодо захисту прав вітчизняного сільськогосподарського товаровиробника.

Також парламент сьогодні може ухвалити проект постанови про визначення представника Верховної Ради України до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби  та законопроект про житлово-комунальні послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-