Садовий не виключає, що серед учасників

Садовий не виключає, що серед учасників "блокади" були провокатори

Укрінформ
Мер Львова Андрій Садовий заявив, що блокада торгівлі з окупованими  територіями - це виключно ініціатива українських громадян, а "Самопоміч" лише її підтримала.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня".

"Блокада - ініціатива українських громадян, які зайняли принципову позицію. Серед цих громадян, безперечно, є й представники партії "Самопоміч", - зазначив Садовий. 

Він підкреслив, що саме дії блокадників підштовхнули РНБО до ухвалення рішення про припинення торгівлі з окупованими територіями, хоча не може відповісти, чи завжди учасники блокади діяли в рамках закону.

"Я не можу говорити про це, тому що я там не був, не брав безпосередньої участі, не знаю всіх обставин, і не відчував тих емоцій. Має діяти Конституція, яка передбачає мирні зібрання і передбачає права однієї та другої сторони. Деякі дії мене бентежать і дивують. Не можна виключати, що серед хлопців могли бути й заслані провокатори. І я думаю, що завдання, зокрема медіа, це ретельно дослідити. Коли б не ці блокувальники - не було б рішення РНБО",  - сказав Садовий

Як повідомляв Укрінформ, 15 березня на позачерговому засіданні РНБО було ухвалене рішення про припинення торгівлі з тимчасово окупованими територіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-