Парасюк вчинив бійку з поліцією біля Слов'янська. Генпрокурора просять розібратися

Парасюк вчинив бійку з поліцією біля Слов'янська. Генпрокурора просять розібратися

Фото
Укрінформ
Заступник очільника Національної поліції В'ячеслав Аброськін звернувся з проханням до генерального прокурора України Юрія Луценка дати оцінку діям народного депутата Володимира Парасюка, який напав на поліцейських.

Про це Аброськін заявив на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Оцінку подіям має дати генеральний прокурор України, інакше, коли немає закону, в країні починається вакханалія", - заявив Аброськін.

Як повідомив на брифінгу доброволець з 2014 року, полковник, командир роти спецпризначення Головного управління Нацполіції у Донецькій області Юрій Голубан, близько 19 годин підрозділ поліції Донецької області ніс службу з охорони громадського порядку на посту при в'їзді до Слов'янська.

"Приблизно о 19 годині під'їхала колона з 13 машин з невідомими особами. Начальник міста Слов'янськ запропонував цим людям перетнути цей блокпост згідно з інструкціями, які поширюються в зоні проведення АТО. Тобто пред'явити документи, які засвідчують особу, і надати автомобільний транспорт для огляду. Люди відмовилися це робити. При цьому вийшов народний депутат Парасюк і з погрозами почав ображати співробітників поліції і намагатися своїми діями спровокувати бійку. Після того, як у нього самого це не вийшло, він дав команду своїм людям, які прибули разом з ним у колоні. Вони вийшли і, по суті, пан Парасюк очолив напад на співробітників поліції. Тобто в нападі на співробітників поліції брали участь близько 40-45 осіб", - заявив Голубан.

Він повідомив, що прийняв рішення "не застосовувати вогнепальну зброю, оскільки там знаходився народний депутат", і також сподівається, що оцінку діям Парасюка дасть генеральний прокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-