ЗВТ з Канадою дасть лише прямих інвестицій на рівні $36 мільйонів - Порошенко

ЗВТ з Канадою дасть лише прямих інвестицій на рівні $36 мільйонів - Порошенко

Відео
Укрінформ
Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою сприятиме, зокрема, зростанню прямих іноземних інвестицій в українську економіку на рівні 36 млн доларів.

На цьому наголошується у коментарі Президента України Петра Порошенка щодо ратифікації Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою, опублікованому на сайті глави держави.

“Ця Угода започатковує символічний трансатлантичний місток вільної торгівлі. Відтак, український бізнес отримає доступ до північноамериканського ринку. А це – і зростання українського експорту. І зростання прямих іноземних інвестицій в Україну  - на рівні 36 мільйонів доларів”, - заявив Президент.

Крім того, Угода дозволить створити нові робочі місця у будівництві, промисловості та торгівлі. “Це - також безмитний доступ на 98% товарних позицій на канадський ринок”, - додав Порошенко.

Він висловив щиру вдячність прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо за його співпрацю і відданість зміцненню відносин з Україною, а також подяку пані Христі Фріланд – міністру торгівлі, а нині міністру закордонних справ Канади.

"Це історичний момент для нашої двосторонньої торгівлі з Канадою. Країною, що системно, на постійній основі підтримує Україну та допомагає у розбудові економічного потенціалу нашої держави", - наголосив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-