У Ростові за фейковою адресою Януковича розміщені склади - прокуратура

У Ростові за фейковою адресою Януковича розміщені склади - прокуратура

Документ
Укрінформ
Прокуратура РФ повідомила Україні фейкову адресу екс-президента Віктора Януковича, за якою в Ростові-на-Дону розміщені складські приміщення.

Про це в ефірі "112 каналу" розповів прокурор Головної військової прокуратури України Руслан Кравченко.

"Генеральна прокуратура РФ повідомила нам хибну адресу проживання підозрюваного Віктора Януковича. Після того, як ми скерували на всі можливі адреси проживання та місцезнаходження Януковича підозру, а саме за адресою, повідомленою генпрокуратурою РФ в Ростові-на-Дону, нам повідомили, що там містяться складські приміщення. Ми скерували повторний запит до генпрокуратури РФ, щоб нам повідомили конкретну, точну адресу проживання. У відповідь ми отримали, що й адреса в Ростові-на-Дону є правдивою, але ніяких підтверджувальних документів нам не надали. Крім цього, важливою є інформація, що після допиту двох свідків у цьому кримінальному провадженні вони сказали, що Янукович проживає не в Ростові-на-Дону, а під Москвою", - зазначив Кравченко.

Як доказ цієї інформації він показав відповідні листи кур'єрських служб.

При цьому прокурор наголосив, що слідство не володіє точною інформацією, де проживає Янукович, але вживає всіх можливих заходів, щоб це встановити.

Зазначимо, що генеральна прокуратура РФ у відповідь на запит Генпрокуратури України повідомила, що готова організувати допит екс-президента України Януковича на території РФ у присутності українських слідчих.

Після цього Кравченко заявив, що українські правоохоронці не братимуть участі у допиті екс-президента України Віктора Януковича на території РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-